Faqja kryesore

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Mirë se vini tek Wikimedia Commons,
një bazë të dhënash me 25,203,837 skeda të lira tek e cila çdokush mund të kontribuojë.

 Fotografi

 Tinguj

 Video

Fotografia e ditës
Puente de la Margineda, Santa Coloma, Andorra, 2013-12-30, DD 08-10 HDR Edit.JPG

View of the Pont de la Margineda, a bridge located in Santa Coloma d'Andorra, Andorra la Vella Parish, Andorra. The bridge was built in the 14-15th century and spans the Gran Valira river (biggest in the country). The archstones are pumice, to keep the structure light whereas the walls are made of granite.  


Media of the day
Magnify-clip.png

A flight around the Roman Rock Lighthouse just off Simonstown harbour in South Africa. This aerial media file was submitted as part of the Wiki From Above competition.  

Problems playing the file?


Sot në fotografi
Pjesëmarrja
Më të mirat

Nëse po shfletoni Commons për herë të parë, ju mund të filloni me Fotografitë e përkryera, Fotografitë cilësore ose Fotografitë me vlerë. Ju gjithashtu mund të shikoni disa punë të krijuara nga kontributorët tanë shumë të aftë në Takoni fotografët tanë dhe Takoni ilustruesit tanë. Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në Fotografinë e vitit.

Përmbajtja
Projektet motra
Meta-Wiki Meta-Wiki – Koordinimi i Wikimedias Wikipedia Wikipedia – Enciklopedia Wiktionary – Fjalori
Wikibooks Wikilibra – Tekste dhe manuale Wikisource Wikiburime – Librari Wikiquote Wikicitate – Citate
Wikispecies Wikispecie – Llojet Wikinews Wikilajme – Burim lajmesh Wikiversity Wikiuniversiteti – Materiale për të mësuar