Faqja kryesore

Une page de Wikimedia Commons, la médiathèque libre.
Aller à : navigation, rechercher
Mirë se vini tek Wikimedia Commons,
një bazë të dhënash me 21,876,180 skeda të lira tek e cila çdokush mund të kontribuojë.

 Fotografi

 Tinguj

 Video

Fotografia e ditës
Ceps, Roquebrun, Hérault 04.jpg

Orb River and Valley from the bridge of Ceps (XIXth century), Roquebrun, Hérault, France.  


Media of the day
Magnify-clip.png

Reaction of a Geiger counter (Radex) on a pack of sleeves for gas lamp.  

Problems playing the file?


Sot në fotografi
Pjesëmarrja
Më të mirat

Nëse po shfletoni Commons për herë të parë, ju mund të filloni me Fotografitë e përkryera, Fotografitë cilësore ose Fotografitë me vlerë. Ju gjithashtu mund të shikoni disa punë të krijuara nga kontributorët tanë shumë të aftë në Takoni fotografët tanë dhe Takoni ilustruesit tanë. Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në Fotografinë e vitit.

Përmbajtja
Projektet motra
Meta-Wiki Meta-Wiki – Koordinimi i Wikimedias Wikipedia Wikipedia – Enciklopedia Wiktionary – Fjalori
Wikibooks Wikilibra – Tekste dhe manuale Wikisource Wikiburime – Librari Wikiquote Wikicitate – Citate
Wikispecies Wikispecie – Llojet Wikinews Wikilajme – Burim lajmesh Wikiversity Wikiuniversiteti – Materiale për të mësuar