Faqja kryesore

Nga Wikimedia Commons
Shko tek: lundrim, kërko
Mirë se vini tek Wikimedia Commons,
një bazë të dhënash me 22,007,578 skeda të lira tek e cila çdokush mund të kontribuojë.

 Fotografi

 Tinguj

 Video

Fotografia e ditës
Capra aegagrus hircus in isla Margarita.jpg

Male goat (Capra aegagrus hircus) animal in heat, isla Margarita, Venezuela  


Media of the day
Magnify-clip.png

3D animation of a prokaryotic cell that shows all the elements that compose it.  

Problems playing the file?


Sot në fotografi
Pjesëmarrja
Më të mirat

Nëse po shfletoni Commons për herë të parë, ju mund të filloni me Fotografitë e përkryera, Fotografitë cilësore ose Fotografitë me vlerë. Ju gjithashtu mund të shikoni disa punë të krijuara nga kontributorët tanë shumë të aftë në Takoni fotografët tanë dhe Takoni ilustruesit tanë. Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në Fotografinë e vitit.

Përmbajtja
Projektet motra
Meta-Wiki Meta-Wiki – Koordinimi i Wikimedias Wikipedia Wikipedia – Enciklopedia Wiktionary – Fjalori
Wikibooks Wikilibra – Tekste dhe manuale Wikisource Wikiburime – Librari Wikiquote Wikicitate – Citate
Wikispecies Wikispecie – Llojet Wikinews Wikilajme – Burim lajmesh Wikiversity Wikiuniversiteti – Materiale për të mësuar