Template:Arbeiderpartiet Flickr/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Labour campaign booth 2007.JPG Оваа податотека е преземена од Криејтив комонс-складиштето на Данската работничка партија на Flickr.

Оваа ознака не укажува на авторскиот правен статус на приложеното дело. Покрај ова треба да стои и ознака за авторски права. За повеќе информации, погледајте Commons:Лиценцирање.


English | हिन्दी | македонски | norsk bokmål | norsk nynorsk | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Arbeiderpartiet Flickr}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Arbeiderpartiet Flickr}} instead!