Template:BANQ/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Logo BAnQ
Оваа слика е преземена од Националната библиотека и архив на Квебек
Оваа ознака не укажува на авторскиот правен статус на приложеното дело. Покрај ова треба да стои и ознака за авторски права. За повеќе информации, погледајте Commons:Лиценцирање.

Boarisch | বাংলা | Česky | Deutsch | Zazaki | English | فارسی | Suomi | Français | हिन्दी | Magyar | Македонски | Nederlands | Português | Русский | ไทย | Tiếng Việt | +/−
Flag of Quebec

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{BANQ}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{BANQ}} instead!