Template:Beerware/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Beerware License Оваа податотека е лиценцирана според Ревизијата 42 од т.н. „Пивска лиценца“ (Beerware).

Автор на податотеката сум јас. Со податотекава можете да правите што сакате, под услов да ја задржите оваа белешка. Ако еден ден се сретнете со мене, и мислите дека податотекава ја бива, за возврат можете да частите едно пиво.


Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Italiano | Македонски | മലയാളം | Русский | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Beerware}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Beerware}} instead!