Template:Convert to wikitable/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Icon На оваа слика е прикажана некаква проста табела што треба да се претвори викитабела. Табелите ставени на слики се тешки за менување (исправка, поднова, преведување). Со викитабелите исто така обезбедуваме еднообразен фонт и големина насекаде.

Deutsch | English | Italiano | Македонски | മലയാളം | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Convert to wikitable}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Convert to wikitable}} instead!