Template:Copyright by Wikimedia Polska/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
© © & ™ Сите права задржани, здружение Викимедија Полска

Сликава (или нејзини делови) е заштитена со авторски права што му припаѓаат на зружението здружението Викимедија Полска (Wikimedia Polska Association). Ова е (или содржи) едно од официјалните логоа или ликовно-графички решенија што ги користи Викимедија Полска. Употребата на логоата и заштитните знаци на Викимедија подлежат на правилата за заштитни знаци и напатствијата за ликовна распознатливост, и за нив може да треба дозвола.


English | Italiano | Македонски | Nederlands | Polski | Português | Türkçe | +/−

Wikimediapolska-logo.svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Copyright by Wikimedia Polska}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Copyright by Wikimedia Polska}} instead!