Template:Created with Photoshop Photomerge/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Оваа панорамска слика е изработена со Photoshop-овата алатка „Photomerge“.

(Пришиените (споените) слики може да се разликуваат од стварноста.)