Template:Europeana/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
[[|120px|link=]] Оваа податотека е подарок од како дел од [[|проект за соработка]]. Дарувањето го овозможи Europeana.

English | Français | Македонски | Nederlands | Deutsch | +/−

Europeana logo black.svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Europeana}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Europeana}} instead!