Template:GFDL-1.1,1.2,1.3/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
GNU head Дадена е дозвола за умножување, распространување и/или менување на овој документ согласно одредбите на ГНУ-ова лиценца за слободна документација, верзија 1.1, 1.2 или 1.3 на Фондацијата за слободна програмска опрема; без неменливи делови, без текстови на предни и задни корици. Примерок на верзијата 1.3 стои во рубриката „ГНУ-ова лиценца заслободна документација“; полниот текст на верзиите 1.1 и 1.2 ќе го најдете тука и тука.

English | español | македонски | русский | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{GFDL-1.1,1.2,1.3}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{GFDL-1.1,1.2,1.3}} instead!