Template:GFDL-en/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
GNU head Дадена е дозвола за умножување, распространување и/или менување на овој документ под условите на ГНУ-овата лиценца за слободна документација, Верзија 1.2 или било која понова верзија издадена од Фондацијата за слободна програмска опрема; без непроменливите делови и без текстот на предната и задната корица.
Подлежи на одрекувања од одговорност.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{GFDL-en}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{GFDL-en}} instead!