Template:Motd/2010-06-12 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Химната на Русија во изведба на Претседателскиот оркестар и Кремљскиот хор по повод стапувањето на должност на претседателот Димитриј Медведев во Кремљ на 7 мај 2008. Денес, на 12 јуни се одбележува празникот „Ден на Русија“.

This is the Macedonian translation of the Media of the day description page from .

Descriptions in other languages:

Motd/2010-06-12 (be-tarask) Motd/2010-06-12 (cs) Motd/2010-06-12 (en)
Motd/2010-06-12 (es) Motd/2010-06-12 (fi) Motd/2010-06-12 (fr)
Motd/2010-06-12 (it) Motd/2010-06-12 (mk) Motd/2010-06-12 (ru)
Motd/2010-06-12 (vi)