Template:Not-free-US-FOP/ca

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Possibly copyrighted in the U.S. Aquesta obra pot ser que no es pugui usar sota una llicència lliure als Estats Units perquè mostra una obra d'art o escultura que pot estar protegida per drets d'autor segons la llei dels EUA.
  • En el país d'origen de l'obra d'art o escultura, generalment es poden fotografiar aquestes obres situades permanentment en llocs públics sense infringir drets d'autor en virtut del principi conegut com a "llibertat de panorama".
  • Segons la llei dels EUA no hi ha llibertat de panorama per a obres d'art o escultures i, sota el principi de jurisdicció aplicable lex loci protectionis, un tribunal dels EUA pot aplicar a aquesta obra la regulació nord-americana de la llibertat de panorama en lloc de la regulació del país d'origen. Tanmateix, en la pràctica resta indefinit si s'aplicaria aquesta possibilitat, o com, en un cas legal real als EUA que impliqui consideracions sobre la llibertat de panorama.

Aquesta no és una llicència vàlida a Commons; aquest fitxer s'ha de poder reutilitzar d'acord amb la llibertat de panorama reconeguda en el seu país d'origen o bé serà esborrat. Els fitxers amb aquest avís podrien ser esborrats en el futur segons el resultat de discussions comunitàries i un nou cas legal. Si sou el titular dels drets de l'obra mostrada i no desitgeu que sigui allotjada a Commons, contacteu amb el nostre agent designat.


Català | Deutsch | English | Français | Italiano | +/−

NOTA: No utilitzeu directament aquesta plantilla! Només és una traducció. Feu servir simplement {{Not-free-US-FOP}}.

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Not-free-US-FOP}} instead!