Template:PD-1923/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Ова дело е во јавна сопственост во САД бидејќи е издадено пред 1 јануари 1923 г.

Dialog-warning.svg Делата во јавна сопственост мораат да бидат со истечени авторски права како во САД, така и во изворната земја на делото за да можат да бидат на Ризницата. Ако делото не е од САД, тогаш податотеката мора да има дополнителна ознака за авторски права која го назначува нејзиниот статус во изворната земја.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-1923}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-1923}} instead!