Template:PD-Art-YorckProject/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Уметничкото дело прикажано на оваа слика и неговата репродукција се во јавна сопственост во целиот свет. Оваа репродукција е дел од збирката на репродукции составена од проектот „Јорк“. Правото на составувачкиот труд ѝ припаѓа на издавачката куќа Ценодот д.о.о., под ГНУ-овата лиценца за слободна документација.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-Art-YorckProject}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Art-YorckProject}} instead!