Template:PD-HK-PR/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Јавна сопственост Ова дело е во јавна сопственост бидејќи според Оддел 58 во Глава 528 (Одредба за авторското право) од Законот за авторското право на Хонгконг, ова дело се смета за јавна евиденција, која може да се умножува за било која намена без кршење на авторски права. Под јавна евиденција се подразбира записи или описи од било кој карактер, напишани, примени или набавени во текот на работата на Законодавниот совет, судски процедури или извршно работење, заедно со поставките и другите материјални докази кои се дел од, се прилжени кон евиденцијата, поинаку поврзани со, дадени на чување на, или пак кои можат да се предадат на или набават од страна на било која владина служба. Погледајте Википедија:Авторски права.
За подигачот: Наведете го место на издавање на делото и неговиот автор.

English | македонски | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Хонгконг

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-HK-PR}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-HK-PR}} instead!