Template:PD-IDGov/su

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Dokumén ieu aya dina domain publik di Indonésia lantaran dimedalkeun jeung/atanapi didistribusikeun ku Pamaréntah Républik Indonésia, dumasar Pasal 14 hurup b Undang-undang Nomor 19 Taun 2002 ngeunaan Hak Cipta.

Heunteu mangrupa palanggaran Hak Cipta:

  1. Pangumuman jeung/atanapi Panglobaan lambang Nagara jeung lagu kabangsaan nurutkeun kaayaan aslina;
  2. Pangumuman jeung/atanapi Panglobaan sadaya nanaon anu diumumkeun jeung/atanapi diperlobakeun ku/dina ngaran Pamaréntah, iwal lamun Hak Cipta éta dinyatakeun ditangtayungan ku aturan perundang-undangan atanapi disebut dina Ciptaan éta atanapi basa Ciptaan éta diumumkeun jeung/atanapi dilobakeun; atanapi
  3. Nyandakan warta aktual, boh sadayana atanapi sabagian ti kantor warta, Lembaga Panyiaran, jeung koran atanapi sumber sarupa nu lian, ku sarat sumberna kedah disebutkeun kalawan lengkep.

English | Bahasa Indonesia | Baso Minangkabau | македонски | русский | português | français | Basa Jawa | Basa Sunda | +/−

National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-IDGov}} instead!