Template:PD-OpenClipart/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Creative Commons icon

CC-Zero

Оваа податотека е преземена од Open Clip Art Library, која експлицитно ја има предадено во јавниот домен, користејќи ја лиценцата Creative Commons Посветување на јавниот домен.

За подигачот: Поставете ја (како параметар) врската кон страницата каде што се наоѓа сликава.


Čeština | Deutsch | Ελληνικά | English | Español | Français | Italiano | Македонски | Malti | Nederlands | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Svenska | Türkçe | Українська | +/−
Open Clip Art Library logo

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-OpenClipart}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-OpenClipart}} instead!