Template:Path text SVG/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Податотеката на оваа SVG-слика е неразумно голема бидејќи речиси сиот текст е претворен во патека наместо да е внесен со вообичаениот елемент <text>. Сериозно препорачуваме текстот да извади од патеката. Вака ќе се олесни постапката за локализирање на сликата на други јазици, а воедно значително ќе се намали податотечната големина.
Други SVG-слики со текст во патека ќе најдете во категоријата Path text SVG. Повеќе информации ќе најдете на страниците SVG: Фонтови и Подготовка на сликите за подигање: Текст.

Deutsch | English | magyar | italiano | македонски | русский | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Path text SVG}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Path text SVG}} instead!