Template:Potd/2009-04-14 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Поглед на планетата Јупитер од вселенската сонда „Касини“. Ова е најдеталниот глобален портрет на Јупитер во боја. Составен е од неколку високорезолутивни слики фотографирани кога сондата била речиси најблиску до планетата.

This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

Поглед на планетата Јупитер од вселенската сонда „Касини“. Ова е најдеталниот глобален портрет на Јупитер во боја. Составен е од неколку високорезолутивни слики фотографирани кога сондата била речиси најблиску до планетата.

Descriptions in other languages:

Potd/2009-04-14 (af) Potd/2009-04-14 (ar) Potd/2009-04-14 (bs)
Potd/2009-04-14 (cs) Potd/2009-04-14 (da) Potd/2009-04-14 (de)
Potd/2009-04-14 (en) Potd/2009-04-14 (eo) Potd/2009-04-14 (es)
Potd/2009-04-14 (fa) Potd/2009-04-14 (fr) Potd/2009-04-14 (hu)
Potd/2009-04-14 (it) Potd/2009-04-14 (ja) Potd/2009-04-14 (ko)
Potd/2009-04-14 (mk) Potd/2009-04-14 (nl) Potd/2009-04-14 (pam)
Potd/2009-04-14 (pl) Potd/2009-04-14 (pt) Potd/2009-04-14 (ro)
Potd/2009-04-14 (ru) Potd/2009-04-14 (uk) Potd/2009-04-14 (zh-hans)
Potd/2009-04-14 (zh-hant)