Template:Potd/2010-01-13 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Космонаутите Роберт Л. Кербим, Јр. од НАСА (лево) и Кристер Фуглесанг од Европската вселенска агенција, специјалисти за мисијата STS-116, вршат вонбродски задачи со продолжувањето на изградбата на вселенска станица.

This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

Космонаутите Роберт Л. Кербим, Јр. од НАСА (лево) и Кристер Фуглесанг од Европската вселенска агенција, специјалисти за мисијата STS-116, вршат вонбродски задачи со продолжувањето на изградбата на вселенска станица.

Descriptions in other languages:

Potd/2010-01-13 (be-tarask) Potd/2010-01-13 (bn) Potd/2010-01-13 (cs)
Potd/2010-01-13 (da) Potd/2010-01-13 (de) Potd/2010-01-13 (en)
Potd/2010-01-13 (es) Potd/2010-01-13 (fr) Potd/2010-01-13 (hu)
Potd/2010-01-13 (it) Potd/2010-01-13 (ko) Potd/2010-01-13 (mk)
Potd/2010-01-13 (nl) Potd/2010-01-13 (pam) Potd/2010-01-13 (pl)
Potd/2010-01-13 (pt) Potd/2010-01-13 (ru) Potd/2010-01-13 (uk)
Potd/2010-01-13 (zh-hans) Potd/2010-01-13 (zh-hant)