Template:Scriptuse/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Nuvola apps important JS.svg
Сликиве се користаат во алатка, помагало или корисничка скрипта.

Измените во овие слики ќе засегнат голем број на корисници.
Пред да правите измени, поразговарајте со подигачот или одржувачот на скриптата.
Напомена: Сликите може да се вчитуваат динамички, така што нема да има непосредна врска.


Deutsch | English | Français | Македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | Nederlands | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Scriptuse}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Scriptuse}} instead!