Template:Supported by Wikimedia Canada/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Овој документ е создаден со поддршка од Викимедија Канада.
čeština | Deutsch | English | suomi | français | italiano | македонски | Nederlands | polski | português | português do Brasil | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Supported by Wikimedia Canada}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Supported by Wikimedia Canada}} instead!