Template:Trademarked/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Trademarked

Ова дело содржи материјал кој може да подлежи на закони за заштитени знаци во една или повеќе држави. Пред да ја употребите содржинава ве молиме проверете дали го имате правото да ја користите според законите кои важат под околностите во кои намеравате да ја користите. Вие и само вие сте одговорни да проверите дали кршите нечие право на заштитен знак. Погледајте го нашето општо одрекување од одговорност.
Оваа ознака не укажува на авторскиот правен статус на приложеното дело. Покрај ова треба да стои и ознака за авторски права. За повеќе информации, погледајте Commons:Лиценцирање.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Trademarked}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Trademarked}} instead!