Template:Wikimedia trademark/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Trademarked ™ Wikimedia Foundation, Inc.

Оваа податотека е (или содржи) едно од официјалните логоа или ликовни претстави на Фондацијата Викимедија или некој од нејзините проекти. Употребата на логоата и заштитните знаци на Викимедија подлежи на правилата за заштитни знаци и правилата за ликовен идентитет, па затоа може да ви треба дозвола.
Оваа ознака не укажува на авторскиот правен статус на приложеното дело. Покрај ова треба да стои и ознака за авторски права. За повеќе информации, погледајте Commons:Лиценцирање(разгледајте дали да употребите {{Copyright by Wikimedia}} наместо ова)


বাংলা | English | Español | فارسی | Français | Italiano | Македонски | Nederlands | Português | ไทย | Türkçe | 中文 | +/−

Wikimedia-logo.svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Wikimedia trademark}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Wikimedia trademark}} instead!