Tepas

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Bagéa, wilujeng sumping di Wikimedia Commons
gudang 24,895,654 berkas média, nu bisa disumbang ku saha baé

Gambar Poé Ieu
Picture of the day
Iglesia colegial de Poznan, Poznan, Polonia, 2014-09-18, DD 28-30 HDR.jpg
Round view of the Basilica of Our Lady of Perpetual Help and St. Mary Magdalene, commonly known as Collegiate church, is located in the center of Poznań, Poland. The baroque parish church is also Collegiate of Stanislaus of Szczepanów. The construction of the temple began in 1651 and took half a century until it was consecrated unfinished in 1701, and had to undergo a reconstruction in 1780 after its destruction in 1773.  
Média Poé Ieu
Gambar petingan

Munggaran nyungsi ieu Commons? Mangga cobi gambar petingan, nu dianggap boga ajén luhur ku masarakat Commons.

Eusi
Wikimedia Commons jeung proyékna sadulur
Wikamus
Kamus jeung tésaurus
Wikipustaka
Pustaka jeung manual
Wikiquote
Kumpulan cutatan
Wikisource
Dokumén rujukan
Wikispésiés
Diréktori spésiés
Wikinews
Sumber warta
Wikipédia
Énsiklopédi
Meta-Wiki
Koordinasi proyék Wikimédia