Tepas

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Bagéa, wilujeng sumping di Wikimedia Commons
gudang 24,153,105 berkas média, nu bisa disumbang ku saha baé

Gambar Poé Ieu
Picture of the day
860808-Saffronfarm-05-IMG 7845-2.jpg
Gatherers in a saffron farm, Torbat-e Heydarieh, Razavi Khorasan province, Iran.  
Média Poé Ieu
Media of the day
Drinking birds, also known as insatiable birdies or dipping birds, are toy heat engines that mimic the motions of a bird drinking from a water source.  

Problems playing the file?

Gambar petingan

Munggaran nyungsi ieu Commons? Mangga cobi gambar petingan, nu dianggap boga ajén luhur ku masarakat Commons.

Eusi
Wikimedia Commons jeung proyékna sadulur
Wikamus
Kamus jeung tésaurus
Wikipustaka
Pustaka jeung manual
Wikiquote
Kumpulan cutatan
Wikisource
Dokumén rujukan
Wikispésiés
Diréktori spésiés
Wikinews
Sumber warta
Wikipédia
Énsiklopédi
Meta-Wiki
Koordinasi proyék Wikimédia