User talk:Meerdervoort

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search


Zanger Rinus[edit]

Goedemiddag Meerdervoort,

Hier is de fotograaf van Zanger Rinus. Op 15 november zijn Johan en ik elkaar tegen gekomen bij Coen en Sander in Hilversum. We hebben het toen gehad over een nieuwe foto van zanger rinus. Johan heeft dat dezelfde dag nog keurig geplaatst hier op wikipedia. Keurig zoals afgesproken, maar ik zie nu dat jij e.e.a. hebt verandert. Zou jij dit weer terug willen zetten naar de afsproken situatie met een stukje erbij 'zoals afgesproken met de fotograaf' zodat een ander er met de kleine vingertjes vanaf blijft. Zou je bij de externe link rinus zijn fotowebsite www.zangerrinus.net willen vermelden? Alvast bedankt!

Moi fotograaf, Leuk dat er op die manier een actuele foto op wikipedia is geplaatst en zo het artikel op zowel de Nederlandse als Duitse wikipedia pagina zijn voorzien van een leuk plaatje. Ik wil je even in het kort uitleggen hoe het zit met de licenties op wikipedia. De foto's die hier worden geplaatst worden geplaatst onder een zogenaamde Creative Commons licentie. Dat betekent in het kort dat iedereen de foto mag hergebruiken en aanpassen onder de voorwaarde dat we jou als maker van de foto moeten noemen. Omdat het niet mooi staat dat er een link naar een website in de foto staat, en daarnaast een vreemde situatie op de artikelen ontstaat dat er een verwijzing naar een website wordt gemaakt, heb ik die link uit de foto geknipt. Wanneer iemand op de foto klikt worden de auteursrechten van jou als maker van de foto duidelijk weergegeven en wordt er aan de voorwaarden van de licentie voldaan. Ik hoop dat ik zo een en ander duidelijk is rondom de licentie waaronder de foto is vrijgegeven. Groeten, --Meerdervoort (talk) 21:09, 8 December 2013 (UTC)

Goedemiddag Meerdervoort, Ik wil er niet heel moeilijk over doen, want ik kan me jouw kant ook wel voorstellen wat betreft het adres op de foto. Zullen we allebei maar wat water bij de wijn doen? Ik stel voor, dat je de foto zo laat staan en bij de externe links rinus zijn fotowebsite vermeld: www.zangerrinus.net. Nog een goed weekend toegewenst. Groeten, Fotoherman

Autopatrol given[edit]

Commons Autopatrolled.svg

Hello. I just wanted to let you know that I have granted autopatrol rights to your account; the reason for this is that I believe you are sufficiently trustworthy and experienced to have your contributions automatically sighted. This will have no effect on your editing, and is simply intended to help users watching Recent changes or Recent uploads to find unproductive edits amidst the productive ones. Thank you. Natuur12 (talk) 22:09, 8 January 2014 (UTC)

Merci --Meerdervoort (talk) 10:08, 9 January 2014 (UTC)

User:MeerderBot[edit]

Congratulations! Task was approved. I also gave bot rights to account. --EugeneZelenko (talk) 16:03, 29 January 2014 (UTC)

Thank you. --Meerdervoort (talk) 16:10, 29 January 2014 (UTC)