User talk:Midori

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Welcome to the Commons, Midori!
Afrikaans | Alemannisch | العربية | Asturianu | Azərbaycanca | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Български | বাংলা | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Euskara | Estremeñu | فارسی | Suomi | Français | Frysk | Galego | עברית | हिन्दी | Hrvatski | Magyar | Հայերեն | Interlingua | Bahasa Indonesia | Italiano | 日本語 | ქართული | 한국어 | Latina | Lietuvių | Македонски | മലയാളം | मराठी | Bahasa Melayu | Plattdüütsch | नेपाली | Nederlands | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Scots | Slovenčina | Slovenščina | Shqip | Српски / srpski | Svenska | Kiswahili | தமிழ் | ไทย | Türkçe | Українська | Vèneto | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | 中文(台灣)‎ | +/−
Crystal Clear app korganizer.png First steps tutorial

Our first steps help file and our FAQ will help you a lot after registration. They explain how to customize the interface (for example the language), how to upload files and our basic licensing policy. You don't need technical skills in order to contribute here. Be bold contributing here and assume good faith for the intentions of others. This is a wiki - it is really easy.

Icon apps query.svg Getting help

More information is available at the Community Portal. You may ask questions at the Help desk, Village Pump or on IRC channel #wikimedia-commons. You can also contact an administrator on their talk page. If you have a specific copyright question, ask at Commons talk:Licensing.

Transmission icon.png Goodies, tips and tricks
  • Put Babel boxes on your user page so others know what languages you can speak and indicate your Graphics abilities.
  • All your uploads are stored in your personal Gallery
  • Please sign your name on Talk pages by typing ~~~~
  • Use the CommonSense tool to find good categories for your files (then other people can find them too!)
  • To link to an image page, write this: [[:Image:Foo.jpg]], it makes this: Image:Foo.jpg
  • If you're copying files from another project, be sure to use the CommonsHelper
Nuvola filesystems trashcan full.png Made a mistake?
  • Did you want to rename or move a file? Simply upload the file again and mark the old one like this: {{bad name|Correct name}}
  • For more information read the full Deletion guidelines
(P.S. Would you like to provide feedback on this message?)

Yann 11:16, 7 April 2007 (UTC)


Image Tagging Image:Kobe Luminarie 2006.JPG[edit]

Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Česky | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Ελληνικά | English | Español | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Հայերեն | Italiano | 日本語 | 한국어 | Lietuvių | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk bokmål | Polski | Português | Română | Русский | Slovenščina | Svenska | Türkçe | Українська | اردو | Tiếng Việt | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Warning sign
This media may be deleted.

Thanks for uploading Image:Kobe Luminarie 2006.JPG. This image is missing permission information. A source is given, but there is no proof that the author or copyright holder agreed to license the file under the given license. Please provide a link to an appropriate webpage with license information, or send an email with copy of a written permission to OTRS (permissions-commons@wikimedia.org).

Unless the permission information is given, the image may be speedy deleted after seven days. Thank you. Jnn 02:23, 8 December 2007 (UTC)

Image:Lentinula edodes shiitake.JPG[edit]

Do you know what tree these logs are from? Is it shii? Dysmorodrepanis 01:55, 12 December 2007 (UTC)

Cirebon[edit]

You uploaded some nice images of Cirebon. A fellow wikipedian is looking to illustrate the article on English Wikipedia about the Port. Did you take any pictures of the port and would you be able to upload them? Many thanks and greetings from Australia --Matilda 22:22, 14 February 2008 (UTC)

  • Many thanks - look forward to seeing them. I have used your other pictures at the English wikipedia article on Cirebon. The food pictures were superb, particularly the one of Nasi Lengko - it is beautifully composed! Regards --Matilda 23:39, 14 February 2008 (UTC)
    • Thank you for the very atmospheric pictures - I have used them in the article. Regards --Matilda 02:33, 18 February 2008 (UTC)

Picture i submit[edit]

Thank you for your suggestion and appreciation, i will comply. Thanks. ESCapade (talk) 13:39, 2 September 2008 (UTC)

Penamaan Kategori[edit]

Penamaan kategori dengan format nama desa, nama propinsi apakah sudah mengantisipasi nama-nama desa yang sama, sebagai contoh, nama Wates digunakan sebagai nama desa di kabupaten Blitar, kabupaten Kediri dan kabupaten Kulonprogo. 2 kabupaten yang pertama ada di propinsi Jawa Timur, yang terakhir ada di propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta. Penamaan kategori yang saya lakukan mengikuti contoh kategori pada proyek id:Wiki.. perlu saran anda lebih lanjut.

Boleh juga memotret Cities of Indonesia, Cuisine of Indonesia, dan Tourism of Indonesia. Terima kasih. ESCapade (talk) 03:27, 8 September 2008 (UTC)

  • Ide brilian, Midori. Oh ya, saya kira nama propinsi Jawa Timur tidak seharusnya diterjemahkan menjadi East Java. Lusa saya akan traveling ke wilayah timur propinsi Jawa Timur, hingga ke Bali, bertemu beberapa teman fotografer di Bali. Saya tidak akan dapat membalas pesan Midori, tetapi saya dapat membaca pesan anda dari warnet terdekat. Midori ingin foto-foto apa.. akan ku coba untuk memotretkan.. juga candi-candi di Jawa Timur yang belum terliput.. Midori fotografer juga ya? ESCapade (talk) 10:16, 8 September 2008 (UTC)
Trims Midori, sampai ketemu lagi.. ESCapade (talk) 06:33, 9 September 2008 (UTC)
  • Hai Midori, saya ada upload beberapa gambar candi, tetapi ada salah menuliskan nama kategori, 2 gambar candi Sumberawan seharusnya masuk ke dalam kategori Buddhist temples in Java. Mohon bantuannya dibetulkan. Saya tidak lupa oleh2 foto untuk Midori.. sesampai di Surabaya akan saya upload. Trims. ESCapade (talk) 00:24, 24 September 2008 (UTC)
Sementara oleh2nya foto nasi rawon empal kisi, masakan khas Banyuwangi, kuahnya encer tapi harum.. empalnya dari daging kisi. Masih fokus ke poty2008, foto andalan speedefiance, kelihatannya susah menang.. habis ini bisa lebih fokus ke wiki, oleh2nya pasti lebih banyak lagi. Baru pulang buat urusan kantor, besok berangkat lagi.
Hai Midori, ada kelupaan kasi description pada file People transporting gasoline by boat.JPG. Mau kubetulin tapi ndak bisa, tolong dibantu ya.. trims. Foto-foto dokumentary dari galeri lain mau kupindah ke sini.. ada foto2 taman nasional Kayan Mentarang, dll. Pelan2 akan ku-upload.ESCapade (talk) 14:22, 15 October 2008 (UTC)
Hai..trims udah ditambahin description, soalnya kok langsung masuk di bawah kategori mau dihapus, mau ditambahin description ndak bisa, diupload override ndak bisa, dihapus ndak bisa. Trims banget. Soal taman nasional jangan terlalu memuji deh, ntar aku besar kepala, kebetulan aja kok sama temen2 lagi doyan main2 ke sana. Kalo yang foto nasi liwet, setahuku itu bukan bentuk kesenian tradisional, awalnya para penyanyi tersebut mengiringi bentuk2 pertunjukan tradisional Jawa, seperti wayang, tari bedhoyo ketawang dll.. penyanyi itu disebut sinden. Nah, para sinden tersebut kemudian menyanyi di luar bentuk standar tradisi mereka, maka apa yang mereka lakukan disebut nyinden, yaitu menyanyikan lagu tradisional Jawa atau biasa disebut nembang langgam Jawa. Untuk lebih jelasnya nanti kutanyain lagi deh sama temen2 kalo pas ketemu mereka. ESCapade (talk) 13:45, 17 October 2008 (UTC)
Sinden - 1 penyanyi wanita, dengan atau tanpa iringan gamelan
Waranggono - lebih dari 1 penyanyi wanita, dengan atau tanpa iringan gamelan
Wiraswara - 1 atau lebih dari 1 penyanyi pria, dengan atau tanpa iringan gamelan
Tledek - 1 penyanyi wanita sambil menari, dengan sejumlah perangkat gamelan
Gerongan - lebih dari 1 penyanyi wanita sambil menari, dengan sejumlah perangkat gamelan
Tayub - lebih dari 1 penyanyi pria dan wanita sambil menari, dengan sejumlah perangkat gamelan
Rancakan - lebih dari 1 penyanyi sambil menari wanita, dengan perangkat gamelan lengkap
Pengrawit - pemain gamelan
Karawitan - pertunjukan gamelan perangkat lengkap
Yang di foto termasuk Waranggono.ESCapade (talk) 14:42, 20 October 2008 (UTC)

I'm sorry[edit]

Tok, tok, petok, petok :-)

Maaf kalo menambahkan gambar di user page bisa dianggap uncivil, baru juga tau. Userpage udah dikembaliin ke asal, gambar udah dipindahin ke sini. Merry ndak punya niat apa2, kukira Midori suka.

Questions about a picture[edit]

Hi, Midori!

I'm a Brazilian Wikipedia editor. I'm editing the article about tapioca, and I've found this picture taken by you. Although tapioca is used a lot here, we have never seen such a use. What is in this picture? Is this a candy made from tapioca? Or is it salty? Is it eaten as is, or is used mainly as an ingredient for other foods?

If you can help us to answer this question, I'd be very thankful. Since I do not have a Commons account yet, I'd ask you to answer me at my talk page at the Portuguese Wikipedia.

Thanks in advance!

pt:Usuário:Brandizzi 201.86.165.122 15:55, 1 November 2008 (UTC)

  • Halo, eh, tolong dicek gambar ini, soalnya ndak ada model rilisnya, kalo ndak bisa, tolong dihapus. Trims. ESCapade (talk) 12:14, 2 November 2008 (UTC)

Rendang[edit]

Hai midori, file rendang rasanya perlu dikategorikan deh.Taman Renyah (talk) 03:00, 6 March 2009 (UTC)

iya, midori, baru bergabung buat mempromosikan foto2ku, memang baru satu, yang lain nyusul termasuk masakan bangka, sabar ya.Taman Renyah (talk) 04:23, 12 March 2009 (UTC)
Hai Midori, mau tanya, gimana cara mengubah nama file yang sudah diupload? Tadi saya salah menuliskan nama file...Perlu diupload ulang tidak? Midori, nama ilmiah tanaman, midori tahu semua ya? Tanaman di depan rumah asal embat aja, nggak tahu namanya...(>.<) karya ku jelek-jelek...T.TTaman Renyah (talk) 05:45, 31 March 2009 (UTC)
thanks atas pujiannya, midori. masakan ini enak gila'...masakan spt ini tak cukup dimakan 1 porsi...midori penggemar penyanyi latar india? midori tahu tidak film tarzan versi India (produksi awal 1990-an), judulnya lupa, tapi lagunya kugemari sejak kecil, siapa tahun midori pernah dengar.Taman Renyah (talk) 04:13, 2 April 2009 (UTC)
midori, saya bukan penggemar film india...tapi cuma suka lagu soundtracknya, itu pun karena lucu2 musiknya, selebihnya tidak suka, b'coz tidak ada yg bisa mengalahkan keindahan dan kehangatan musik pop jepang ^0^

midori, saya udah setahun tidak pulang kampung, jadi mgkn nanti pulang saya ambil foto seluruh sudut pulau bangka...tapi harus bekerja keras dulu buat beli tiket pesawat...Taman Renyah (talk) 04:39, 7 April 2009 (UTC)

Wonderful pictures[edit]

Wonderful pictures! Thank you, Daderot (talk) 22:58, 10 August 2009 (UTC)

Tip: Categorizing images[edit]

Afrikaans | العربية | беларуская (тарашкевіца)‎ | català | čeština | dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Ελληνικά | English | Esperanto | español | فارسی | suomi | français | galego | עברית | magyar | íslenska | italiano | 日本語 | ქართული | 한국어 | македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | norsk bokmål | polski | português | português do Brasil | română | русский | slovenčina | slovenščina | српски / srpski | svenska | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−


Hello, Midori!

Tip: Add categories to your images

Thanks a lot for contributing to the Wikimedia Commons! Here's a tip to make your uploads more useful: Why not add some categories to describe them? This will help more people to find and use them.

Here's how:

1) If you're using the UploadWizard, you can add categories to each file when you describe it. Just click "more options" for the file and add the categories which make sense:

Uploadwizard-categories.png

2) You can also pick the file from your list of uploads, edit the file description page, and manually add the category code at the end of the page.

[[Category:Category name]]

For example, if you are uploading a diagram showing the orbits of comets, you add the following code:

[[Category:Astronomical diagrams]]
[[Category:Comets]]

This will make the diagram show up in the categories "Astronomical diagrams" and "Comets".

When picking categories, try to choose a specific category ("Astronomical diagrams") over a generic one ("Illustrations"). Pro-tip: The CommonSense tool can help you find the best category for your image.

Thanks again for your uploads! More information about categorization can be found in Commons:Categories, and don't hesitate to leave a note on the help desk.

BotMultichillT 20:24, 7 September 2009 (UTC)

Tanka[edit]

Hai? Midori bisa tulis tanka? Taman Renyah (talk) 11:06, 29 September 2009 (UTC)

Di Korea ada sijo dan gasa, tapi tanka dan haiku unik karena pendek sekali, jadi tertarik tapi tidak bisa bahasa jepang. saya tidak main golf, cuma mampir saja di sanaTaman Renyah (talk) 11:54, 29 September 2009 (UTC)
Wow? keren asinan bogor sama rujak juhinya.Taman Renyah (talk) 06:34, 1 October 2009 (UTC)
Tampaknya midori paling suka masakan Padang ya? Sekarang kalau makan makanan Padang, saya jadi teringat bencana di sana, menyedihkan sekali.Taman Renyah (talk) 06:15, 5 October 2009 (UTC)
Midori, itu namanya madang (마당) yang artinya halaman, di situ dapat bersantai dan jika cukup luas bisa menaruh tempayan-tempayan kimchi dan saus-saus, atau apa saja. Madang ini ukurannya beda-beda setiap keluarga, dan buat menyejukkan rumah serta membuat sinar matahari masuk.Taman Renyah (talk) 03:00, 7 October 2009 (UTC)
rumah tradisional korea sama unik dan lebih mirip dengan rumah tradisional Jepang daripada Cina, saya juga sangat suka rumah tradisional di desa Shirakawa, benar-benar unik dan indah. Midori liburan ke Jawa Timur? Waah, keren Suramadunya, apakah pergi ke Madura juga?Taman Renyah (talk) 11:21, 13 October 2009 (UTC)
Penyuka Uhm Jung hwa di kalangan pencinta drama Korea di sini sepertinya sedikit deh, belum sebanyak yang menyukai artis-artis cowok Korea, sebab sebagian besar penggemar Korea adalah remaja perempuan atau wanita.

Uhm itu seperti dewi persik di sini, suka bikin heboh di Korea.(:p) seperti Madonna juga. Musiknya juga lumayan bagus. Btw, apakah ada aturannya menulis tanka dengan bahasa Indonesia?Taman Renyah (talk) 07:56, 19 October 2009 (UTC)

COLLECTIE TROPENMUSEUM[edit]

Midori, ternyata ada foto-foto Bangka di zaman kolonial, lengkap dengan ladang lada, apakah Midori menemukan foto-foto tentang penduduk di zaman itu? Taman Renyah (talk) 08:38, 8 December 2009 (UTC)

THANK YOU[edit]

Thank you for your HUGE pictures countribution for wikipedia commons. I love to use your beautiful pictures in articles especially about Indonesia.

Terima Kasih Banyak! (^-^) (Gunkarta (talk) 18:31, 8 December 2009 (UTC))

Wah foto-foto karya Anda lebih beraneka ragam dan bagus-bagus daripada foto-foto saya. Dan banyak pula foto makanan-makanan yang lezat. :P Bagus sekali. Anno... Midori-san no shashin wa takusan Indonesia to Nihon-ni totta desu ne.., mou shikashite.., Midori-san wa Nihon-jin desu ka? Indonesia-jin desu ka? (Gunkarta (talk) 17:35, 14 December 2009 (UTC))

Rosa chinensis[edit]

What a magnificent picture of Rosa chinensis! Thank you for sharing it. Mark K. Jensen (talk) 15:55, 17 January 2010 (UTC)

Kategori[edit]

Makasih buat bantuan kategorinya :) Hariadhi (talk) 19:04, 4 May 2010 (UTC)

ke jepang[edit]

wwaaa...midori pergi ke jepang ya...ck ck ck ck bagus sekali fotonya Taman Renyah (talk) 15:41, 14 May 2010 (UTC)

Gunung Rinjaninya ditunggu. Midori ke Lombok? Singgah di Mataram tidak? Kota ini jarang diekspos tampaknya.Taman Renyah (talk) 04:38, 3 June 2010 (UTC)

Picture of the Week[edit]

Wikipedia laurier photo.png A picture that you uploaded entitled Suramadu Bridge 5.JPG has been selected as Picture of the Week on the Portal Indonesia for the Week 23, 2010. Thank you for your contribution to promote images of Indonesia.

Elekhh (talk) 02:26, 7 June 2010 (UTC)

lombok[edit]

Midori, aku suka (bgt) ketoprak, tapi jujur klo diperhatikan masnya jorok2...kalo makan ketoprak harus doa dulu supaya gak sakit perut... tar tak potretin. foto2 lombok:rinjani, makanannya, (wow keren). midori klo suka petualangan, coba pergi ke pedalaman kalimantan, tepatnya di jantung hutan hujan perbatasan dgn malaysia, bagus bgt. tpi aku tak pernah hehe.

kameraku nikon heheh (yg murah tpi bermutu)Taman Renyah (talk) 04:30, 8 June 2010 (UTC)

midori, aku kena copyright violation, tolong bantu. dia bilang aku kena logo grafiknya. padahal foto lain banyak jugaTaman Renyah (talk) 08:50, 8 June 2010 (UTC)
Midori, Trims buat saran2nya...foto2 nya sudah dihapus pengurus. Nanti aku lebih hati2 lagi. btw suka gepuk tidak? Taman Renyah (talk) 01:23, 10 June 2010 (UTC)
Midori, bunga2 ku tak teridentifikasi, minta tolong siapa ya?Taman Renyah (talk) 05:29, 17 June 2010 (UTC)
Trims sekali atas bantuan & saran2nya. Sekarang sedang dicari nama2nya ^^.Taman Renyah (talk) 07:03, 21 June 2010 (UTC)

Images for wikitravel Tanjung article[edit]

Could you please either upload Gili Islands & Gunung Rinjiani, Lombok, Indonesia.jpg to wikitravel images or alternatively let me know the correct proceedure for doing this so I don't create any usage issues. Can I just upload it to wikitravel images myself and attribute (as per the metadate and the Creative Commons Attribution 2.0 Generic license) or is there some other way I should be doing this. Thanks Felix505 (talk) 08:06, 12 July 2010 (UTC) Terimakasih banyak. If you know of other images that may be appropriate to Tanjung or any other WT Lombok article then please do let me know. Felix505 (talk) 15:04, 12 July 2010 (UTC)

Picture of the Week[edit]

Wikipedia laurier photo.png A picture that you uploaded entitled Mt. Barujari descending Mt. Rinjani to Plawangan II.JPG has been selected as Picture of the Week on the Portal Indonesia for the Week 31, 2010. Thank you for your contribution to promote images of Indonesia.

Elekhh (talk) 01:59, 4 August 2010 (UTC)

Quality Image Promotion[edit]

Mt. Barujari descending Mt. Rinjani to Plawangan II.JPG
Your image has been reviewed and promoted

Congratulations! Mt. Barujari descending Mt. Rinjani to Plawangan II.JPG, which was produced or nominated by you, was reviewed and has now been promoted to Quality Image status.

If you would like to nominate another image, please do so at Quality images candidates.

Geographic categories[edit]

Hi Midori, I just noted you moved some of the Rivers of Kalimantan categories to subcategories by provinces. I think as a general rule geographic categories like rivers, mountains, vulcanoes, fauna, etc should be primarily categorized by geographic regions. Categorization of these by administrative subdivision (i.e. provinces) is also ok, but should not replace the primary geographic categories. I just implemented this system at Category:Rivers of Java. I think this is more comprehensive and useful for the international reader, and avoids confusion resulting from changing province boundaries or rivers running through multiple provinces. By fauna and flora I even doubt that categories by province would make much sense. Let me know what do you think. --Elekhh (talk) 11:45, 5 September 2010 (UTC)

Hokkaido[edit]

Hi...! Ternyata Midori pergi ke Hokkaido, cantiknya... ^_^ Midori pasti beli coklat shiroi koibito kan? Taman Renyah (talk) 05:32, 12 October 2010 (UTC)

File source is not properly indicated: File:Aerial view of Bengkulu City.jpg[edit]

العربية | asturianu | беларуская (тарашкевіца)‎ | català | čeština | dansk | Deutsch | Ελληνικά | English | español | euskara | فارسی | suomi | français | עברית | magyar | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | norsk nynorsk | norsk bokmål | polski | português | português do Brasil | русский | slovenčina | slovenščina | svenska | Türkçe | Tiếng Việt | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−
Warning sign
This media may be deleted.
A file that you have uploaded to Wikimedia Commons, File:Aerial view of Bengkulu City.jpg, is missing information about where it comes from or who created it, which is needed to verify its copyright status. Please edit the file description and add the missing information, or the file may be deleted.

If you created the content yourself, enter {{own}} as the source. If you did not add a licensing template, you must add one. You may use, for example, {{self|GFDL|cc-by-sa-all}} or {{Cc-zero}} to release certain rights to your work.

If someone else created the content, or if it is based on someone else's work, the source should be the address to the web page where you found it, the name and ISBN of the book you scanned it from, or similar. You should also name the author, provide verifiable information to show that the content is in the public domain or has been published under a free license by its author, and add an appropriate template identifying the public domain or licensing status, if you have not already done so.

Please add the required information for this and other files you have uploaded before adding more files. If you need assistance, please ask at the help desk. Thank you!

— Tanvir • 15:47, 23 October 2010 (UTC)

Kue warna-warni[edit]

Midori, saya tidak tahu nama kue itu, tapi yg pasti pernah makan, dan baru-baru ini! Kemasannya sudah dibuang.mungkin bisa lihat disini. Kerabat pernah ke Hokkaido, makanya tahu coklat itu. ^^ Taman Renyah (talk) 02:16, 26 October 2010 (UTC)

Picture of the Week[edit]

Wikipedia laurier photo.png A picture that you uploaded entitled Patung Sura dan Buaya.JPG has been selected as Picture of the Week on the Portal Indonesia for the Week 44, 2010. Thank you for your contribution to promote images of Indonesia.

Elekhh (talk) 00:06, 1 November 2010 (UTC)

TUSC token 7e675df2654ac2e32f0442164bb0f4b5[edit]

I am now proud owner of a TUSC account!

Foto[edit]

Halo Midori, I recalled some time ago I told you that I'm gonna upload the photos that I took. I'm halfway there, see my page. Salam. Bennylin (yes?) 20:03, 8 March 2011 (UTC)

Senang mendengarnya :). Artikel tentang id:Solo sedang saya kembangkan. Mungkin kapan-kapan Midori kalau ada waktu boleh melengkapi artikel jp:スラカルタ :) Terima kasih. Bennylin (yes?) 10:23, 15 March 2011 (UTC)

hullo[edit]

Midori, apa kabarnya? Tempat anda baik-baik saja kan? Turut berduka atas bencana yang melanda Jepang, khususnya di Tohoku. Taman Renyah (talk) 06:48, 12 March 2011 (UTC)

Syukurlah, midori dan keluarga baik2 saja. Anda hati-hati ya dan sehat selalu. moga2 semuanya jadi baik seperti sedia kala. salam Taman Renyah (talk) 14:29, 13 March 2011 (UTC)

sudah lama[edit]

halo, sudah lama tidak menyapa. Midori sedang jalan jalan ke mana, makan makanan apa saja, fotonya dibagi dong. salam --Taman Renyah (talk) 09:39, 25 August 2011 (UTC)

Motd/2011-10-24[edit]

Your File:Mount Rinjani.ogv‎ is the Media of the day (commons main page) from 24 October 2011. Thanks for sharing it! Regards, --Pristurus (talk) 22:17, 21 October 2011 (UTC)

You may try to stabilize it by vitualdub/deshaker (free software). A video showing the effect you will find here. If you need any help please feel free to ask... Greetings from cold Germany, --Pristurus (talk) 09:52, 22 October 2011 (UTC)

Halo[edit]

Halo, Midori. Boleh bertanya? Bagaimana caranya supaya "comment" atau ringkasan saat mengunggah berkas baru tidak tampil/tidak ada? Ezagren (talk) 11:59, 27 October 2011 (UTC)

Motd/2011-11-12[edit]

Your File:Borobudur.ogv‎ is the Media of the day (commons main page) from 12 November 2011. I like your videos! Greetings, --Pristurus (talk) 00:27, 11 November 2011 (UTC)

TUSC token 14acbc5be5056fa0f9432218531dc129[edit]

I am now proud owner of a TUSC account!

TUSC token 2988cc30a1e2cfad545f1575c61929c0[edit]

I am now proud owner of a TUSC account!

nl:wikt:kaasstengel[edit]

Hi! Happy 2012!

Thank you for your pictures of this little treat that I have not eaten for a long time (I live in the US). I mostly write for the Belanda wiktionary. In Dutch kaasstengel is the singular and kaasstengels the plural. Could you tell me how this is done in the Indonesian language? Your file says kastengel, but the Indonesian wikipedia uses kaasstengels.

Interestingly the Dutch wikipedia does not even have a page about it.... Face-surprise.svg Jcwf (talk) 02:22, 4 January 2012 (UTC)

terima kasih!

Jcwf (talk) 18:21, 4 January 2012 (UTC)

File:Tarsius tarsier Tandurusa mini zoo.JPG[edit]

Hi Midori, another user has questioned the identification of this animal. Why did you label it as Tarsius tarsier? Was it in a labeled exhibit in the zoo? Or was this just a wild animal living on zoo premises that you identified yourself? Thanks! Calliopejen1 (talk) 16:07, 26 March 2012 (UTC)

File:Patung Sura dan Buaya.JPG[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:Patung Sura dan Buaya.JPG has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

MGA73 (talk) 19:40, 18 April 2012 (UTC)

File:Sura and Buaya statue Surabaya Zoo.JPG[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:Sura and Buaya statue Surabaya Zoo.JPG has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

MGA73 (talk) 19:40, 18 April 2012 (UTC)

Freedom of Panorama[edit]

Itulah masalahnya Midori-san, ada beberapa pengguna di wikimedia commons yang terlalu "anal" alias terlalu usil, ketat dan sangat menyebalkan dalam mempermasalahkan freedom of panorama di Indonesia. Saya setuju jika urusan fredom of panorama ini diabaikan saja karena kerugiannya adalah akan banyak sekali foto tentang Indonesia yang harus dihapus dari wikimedia commons. Yang rugi adalah kebebasan informasi dan kehilangan banyak aset berharga bagi wikimedia commons. Saran saya: tulis pendapat Anda di deletion discussion hubungi si pemasang tag deletion dan jelaskan padanya kerugian terlalu menuruti "the soo called freedom of panorama". Saya juga pernah berurusan dengan salah satu pengguna commons yang sangat usil dan terlalu ketat mempersoalkan freedom of panorama ini, beberapa file foto yang telah saya upload di delete. Saat itu saya malas dan ogah berurusan dengan orang rese' dan menyebalkan macam ini, yang saya lakukan adalah bergerilya :P yaitu .., Saran kedua: jika file itu sudah dihapus, upload ulang file yang sama dengan nama file yang sedikit berbeda misalnya diberi nomor 1 atau 2. Biasanya lama-lama si pengguna yang gemar menghapus ini akan capek dan jera sendirinya. hehe...Gunkarta (talk) 16:33, 19 April 2012 (UTC)

Saya setuju dengan saran Midori-san untuk memperjuangkan mengubah tafsiran FOP Indonesia dari Not OK menjadi OK. Kalau tidak diperjuangkan maka banyak foto-foto dari Indonesia terancam dihapus dan warisan kita akan hilang. Saya pikir tafsiran yang Anda tuliskan mengenai derivative works juga diperbolehkan dalam UU hak cipta Indonesia itu benar. Mari kita perjuangkan.Gunkarta (talk) 12:23, 20 April 2012 (UTC)
Saya tengah mencoba memperjuangkan Freedom of Panorama#Indonesia agar OK atau setidaknya sebagian (Partially) OK dengan pengecualian memperbolehkan untuk pendidikan, non-komersial, menyebutkan sumber dengan lengkap, dan domain publik Pemerintah Indonesia, mohon dukungannya.Gunkarta (talk) 13:40, 20 April 2012 (UTC)
Sama-sama Midori-san..., terimakasih atas kepedulian Midori-san atas topik Indonesia di wikipedia. Saya pikir tidak ada masalah freedom of panorama bagi markah tanah dan karya seni purba yang sudah berusia tua, (misalnya candi Borobudur abad ke-9 atau arca Prajnaparamita abad ke-13) karena sudah menjadi milik publik atau penciptanya telah meninggal dunia lamaaa sekali, dan hak ciptanya menjadi milik negara dan menjadi ranah publik (publik domain). Yang menjadi masalah adalah gedung (karya arsitektur), patung, atau karya seni yang relatif baru berusia dibawah 50 tahun. Saya telah mencoba menyoroti Bagian 5 pengecualian hak cipta, pasal 15 butir (ii) mengenai penampilan karya dalam pameran atau pagelaran yang untuk menyaksikannya tidak dipungut biaya (gratis) tidak dianggap sebagai pelanggaran hak cipta. Artinya jika suatu karya ditampilkan di ruang publik tanpa dipungut biaya (bersifat non-komersial) dikecualikan. Untuk melihat bangunan dan patung di ruang publik jelas tidak dibungut biaya, maka dapat dianggap bebas panorama.Gunkarta (talk) 15:09, 20 April 2012 (UTC)
Oh ya..., Kochira koso yoroshiku onegaishimasu... panggil saya Gunkarta agar lebih akrab juga. Btw.., komputer saya tidak bisa menampilkan katakana/hiragana dan saya tidak bisa membaca kanji, demo... sukoshi nihon-go ga wakarimasu. Jadi sekali-kali saya tulis dalam romanji saja tak apa-apa yah...Gunkarta (talk) 16:04, 20 April 2012 (UTC)

Saya mulai "resah" gara-gara ini. Ezagren (talk) 15:06, 30 October 2012 (UTC)

Jangan-jangan, stadion juga ikut kena. Ya, sudah, yang tersisa adalah foto-foto jadul. Haha Ezagren (talk) 02:55, 1 November 2012 (UTC)

Salam kenal pak Midori. Saya merasa resah dengan penghapusan pada foto2 gedung dan patung yang ada di commons, kesian kan temen2 yang sudah foto-foto kesana kemari akhirnya harus KO. Padahal saya baru rencana ambil foto gedung-gedung di Semarang langsung hilang semangat. Kalau sudut pandang saya begini pak, Pasal 12 yang menjadi dasar pelarangan FOP memang benar bahwa itu melanggar hak cipta, namun coba perhatikan pada ketentuan umumnya dulu pada pasal 1, ayat 6 disebutkan bahwa "Perbanyakan adalah penambahan jumlah sesuatu Ciptaan, baik secara keseluruhan maupun bagian yang sangat substansial dengan menggunakan bahan-bahan yang sama ataupun tidak sama, termasuk mengalihwujudkan secara permanen atau temporer."

Dari ayat tersebut saya tidak melihat bahwa pembuatan foto melanggar hak cipta terhadap penciptaan barang tersebut, yang dilarang adalah melakukan perbanyakan/penggandaan tanpa ijin. Kecuali foto orang malah diatur secara jelas pada pasal 19-21. Jadi menurut saya untuk aturan di Indonesia masih memberikan ijin untuk pengambilan gambar/foto untuk patung dan bangunan arsitektur yang memiliki hak cipta. Eddy bf (talk) 07:22, 9 November 2012 (UTC)

Photo usage[edit]

Hi, I've been working on a small game built around animal quizzes and I wanted to let you know I've used one of your pictures.

I found your picture here: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Komodo_dragon_Varanus_komodoensis_Ragunan_Zoo_2.JPG

And I attributed the picture like this: Midori with this link: http://commons.wikimedia.org/wiki/User:Midori and also added a link to the license: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.en

I hope you're happy with it, please let me know if this is not the case. You can find the game here: http://apps.facebook.com/animalalbum Or through here: http://www.facebook.com/pages/AnimalAlbum/156339584490672

Kind regards, Garfunkel Jansen (talk) 15:47, 26 June 2012 (UTC)

P.S. Thanks for taking the picture and making it available.

File:Hotel Ibis Arcadia.jpg[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:Hotel Ibis Arcadia.jpg has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

russavia (talk) 17:24, 29 October 2012 (UTC)

File:Hotel Segoro Jepara.JPG[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:Hotel Segoro Jepara.JPG has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

russavia (talk) 17:27, 29 October 2012 (UTC)

File:Hilton Bandung.jpg[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:Hilton Bandung.jpg has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

russavia (talk) 17:28, 29 October 2012 (UTC)

Notification about possible deletion[edit]

Commons-emblem-issue.svg Some contents have been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether they should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at their entry.

If you created these pages, please note that the fact that they have been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with them, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Affected:

And also:

Yours sincerely russavia (talk) 17:29, 29 October 2012 (UTC)

Cieeeee[edit]

Yang ke Kalteng ama Kalsel! :p Pasti banyak dong foto-fotonya, ditunggu lho! Wah, harusnya ke Kalteng tanggal segini karena ada Festival Isen Mulang tiap tahunnya. Ezagren (talk) 11:05, 20 May 2013 (UTC)

Yaaah, sayang sekali pula, selain kamera tidak memadai (baca: mulai rusak), juga tidak ada libur. Festival Isen Mulang itu full Dayak (Dayak Kalteng) selain Pekan Budaya Dayak di Jakarta akhir bulan April lalu. Ezagren (talk) 12:50, 21 May 2013 (UTC)

File:Monumen Yesus Memberkati.JPG[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:Monumen Yesus Memberkati.JPG has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Eleassar (t/p) 09:37, 19 November 2013 (UTC)

Notification about possible deletion[edit]

Commons-emblem-issue.svg Some contents have been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether they should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at their entry.

If you created these pages, please note that the fact that they have been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with them, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Affected:

And also:

Yours sincerely, Eleassar (t/p) 09:37, 14 April 2014 (UTC)

Rosa Chinensis cultivar[edit]

Greetings. Your excellent photo on the Wikipedia 'Rosa chinensis' https://en.wikipedia.org/wiki/Rosa_chinensis page is labelled 'A double-flowered cultivar'. Which cultivar is it, please?

File:Coklat Ayam.jpg[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:Coklat Ayam.jpg has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Josve05a (talk) 11:31, 11 December 2014 (UTC)

File:Silver Queen chocolates Indonesia.JPG[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:Silver Queen chocolates Indonesia.JPG has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Josve05a (talk) 11:44, 11 December 2014 (UTC)