User talk:RR

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Category:Money_of_Catalonia[edit]

Hola Roger, et vull felicitar per les magnífiques imatges de les monedes catalanes, que has pujat i amb les que has ilustrat un minúscul article que vaig començar fa un parell d'anys. És magnífica la feina que es pot anar fent entre tots. Com pots veure a l'enllaç del títol les he organitzat en una categoria, a veure si algú més s'anima i anem completant la col·lecció. En tens més?--Friviere 16:25, 13 September 2007 (UTC)

Tú puja les monedes, si són monedes catalanes antigues avísa'm, jo ja començaré un petit article, que ja s'anirà completant. En aquests temps que tan es discuteixen els nostres drets històrics, ens fa falta pujar l'autoestima, i rescatar la veritat. En tot cas encara queden algunes monedes sense imatges (ca:Barbot, ca:Flori, ca:Quatern i ca:Ral) en tens alguna? I també els podriem afegir a l'article ca:Moneda catalana, amb una breu menció o el seu nom, que algú ja ho completarà!--Friviere 22:59, 13 September 2007 (UTC)
Haurien de ser lliures: Commons:Licensing.--Friviere 22:02, 14 September 2007 (UTC)
He ampliat l'article: http://ca.wikipedia.org/wiki/Moneda_catalana ja tens més per triar.--Friviere 05:27, 17 September 2007 (UTC)

Plantilla "User Catalan Countries"[edit]

S'ha creat la plantilla d'usuari {{User Catalan Countries}}. El motiu d'aquesta és mirar de fer visibles a Commons aquells usuaris que han nascut o viuen als Països Catalans. Si vols afegir-la a la teva pàgina d'usuari només cal que hi incloguis aquest codi: {{User Catalan Countries}}. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina.--Peprovira (talk) 15:53, 21 April 2011 (UTC)