User talk:Wutsje

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Other talk pages:  fy:wiki · meta · nl:wiki Archive

Second opinion[edit]

Hoi Wutsje, wat vind jij hiervan? Monumenten zijn op deze manier alleen nog te vinden als je weet dat het een monument is (en bovendien het woord "Rijksmonument" kunt begrijpen). Ik vind dat nogal ver gaan (heb zojuist ook zo'n wijziging ongedaan gemaakt), maar misschien bestaan hier afspraken over die ik niet ken. Voordat ik eventueel aan de bel trek, vraag ik jou eerst maar even wat jij ervan vindt. Groeten, Fransvannes (talk) 23:12, 8 February 2014 (UTC)

Hoi Frans, daar kan ik kort over zijn: zulke afspraken zijn me niet bekend en ik word ook niet blij van veranderingen als deze. Het eerste aspect waarop iemand zal zoeken die hiervan afbeeldingen wil zien, is volgens mij toch echt de naam van de plaats waar ze staan - en zeker niet het predikaat rijksmonument, waarvan hij inderdaad maar net moet weten wát dat is en dan ook nog óf het dat is (wat nog veranderen kan ook). Groet, Wutsje 01:40, 9 February 2014 (UTC)

Roodharige man[edit]

Beste Wutsje, dit is waarschijnlijk ofwel cyberpesten ofwel puberale lolbroekerij, hier toegevoegd. Het zou eigenlijk weg moeten als privacyschending (portretrecht e.d.), maar ik weet niet hoe ik dat overtuigend moet uitleggen. En dan nog wel in het Engels! :) Vriendelijke groet, ErikvanB (talk) 16:49, 28 March 2014 (UTC)

Hoi Erik, er het Template:Speedydelete op plakken met als toelichting iets als very likely an attack image zou voldoende moeten zijn. Groet, Wutsje 22:45, 28 March 2014 (UTC)
Iemand is me voor. Bedankt. ErikvanB (talk) 04:28, 29 March 2014 (UTC)

Machines[edit]

Dag, Wutsje. Weer zoiets: deze afbeelding ziet er wel erg gelikt uit, en deze machine heb ik al genomineerd omdat ik hem op een website aantrof. De "gelikte" afbeelding heb ik nog nergens gevonden en is zeer groot (3.661 × 2.953 pixels), wat erop zóu kunnen duiden dat het om een origineel gaat en dat de uploader de fotograaf is, maar de vijf uploads verschillen nogal in afmeting, wat weer enigszins wijst op her en der bij elkaar gesprokkeld. Als jij alles nog even zou willen bekijken en zo nodig nomineren, zou ik je bijzonder erkentelijk zijn. Hartelijke groet, ErikvanB (talk) 13:32, 3 April 2014 (UTC)

Dag Erik, wat de vier nog niet genomineerde uploads betreft:
Ik neem aan dat je er nu zelf wel uit komt? Dan ga ik nu even een stukje slapen. :-)   Groet, Wutsje 03:08, 4 April 2014 (UTC)
Enorm bedankt, Wutsje! Vooral Euromaster-Achtergrond is "een goede catch", zoals MoiraMoira zou zeggen. Inmiddels zie ik dat Natuur12 (die is ook overal, zeg!) reeds druk aan het nomineren is geslagen, wat me verder nadenken bespaart. Dat is bijzonder prettig. En nu ga ik hetzelfde doen als jij, want het tijdstip van dit bericht bezorgt me haast rode wangen van schaamte. Alle goeds. Mvg, ErikvanB (talk) 04:07, 4 April 2014 (UTC)

Heleenmees2.png[edit]

Epa has given permission to use the cropped photo on Wikipedia. Proof has been sent to: permissions-commons@wikimedia.org Why delete the file without checking out the permission? Bmwz3hm 02:03, 10 April 2014 (UTC)

In de verwijderde versie stond geen letter over het verzonden zijn van toestemming vermeld, ook niet in de bestandsgeschiedenis. U kunt desgewenst hier een verzoek doen de foto terug te laten plaatsen. Wutsje 03:01, 10 April 2014 (UTC)