Главна страница

Од Wikimedia Commons
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ризница на Викимедија
складиште на 105.450.454 мултимедијални податотеки каде секој може да даде свој придонес
Слика на денот

Витраж во црквата „Успение на пресв. Богородица“, Неселвенгле, Австрија.
 

+/− (mk), +/− (en)

Снимка на денот
Views of Moscow, Russia on May 13, 2023 from Moscow Metro between Kolomenskaya and Tekhnopark stations. Nagatinsky Metro Bridge (0:27—1:23), Moskva river (0:45—1:08) and "Dream Island" (1:40—1:48) are seen in the video. Video is dedicated to the 89th anniversary of the opening of the Moscow Metro.
 

+/− (mk), +/− (en)


Учество
Што да разгледате?
Користете го полето за пребарување најгоре на страницава, или пак врските десно. Слободно претплатете се на нашите информативни ленти.
Што да користите?
За да ги исполните барањата за слободни лиценци, прочитајте го нашиот Прирачник за употреба на овдешните содржини надвор од Викимедија. Можете и да поднесете барање за слика.
Како да препознаете?
Разгледајте ја страницата „Непознати субјекти“. Ако пронајдте нешто што ќе го препознаете, напишете порака на разговорната страница на сликата.
Придонесување со свои дела?
Сè што треба да знаете за да можете да придонесувате со свои дела.
и многу друго!
За да истражите и други начини со кои можете да придонесете на овој проект, погледајте го нашиот Портал на заедницата.
Месечен фотопредизвик
Направете фотографии и подигнете ги, за да одговорите на нашиот месечен тематски предизвик, инспирирајте се и испробајте нови теми! Дознајте повеќе за предизвиците!
Истакнато

Ако за прв пат ја пребарувате Ризницата, можеби ќе сакате да започнете со Избрани слики, Квалитетни слики, Ценети слики или Избрани снимки.

Можете исто така да видите некои дела создадени од наши високо квалификувани соработници во Запознајте ги нашите фотографи и Запознајте ги нашите илустратори. Можеби ве интересира и Слика на годината.

Содржина