Category:2010 Catalan autonomy protest

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Internationalization
Català: Manifestació a Barcelona en protesta per la negativa del Tribunal Constitucional a respectar la decisió expressada a les urnes sobre l'Estatut de Catalunya. Aquesta manifestació amb el lema de "Som una nació. Nosaltres decidim" es va fer el 10 de juliol de 2010 i va esdevenir un clam a favor de la independència de Catalunya.
English: Demonstration in Barcelona to protest the refusal of the Constitutional Court to respect the decision expressed at the polls on the Catalonia's Statute. This demonstration with the motto "We are a nation. We decide" took place on and became a protest in favor of Catalonia's independence.
Español: Manifestación en Barcelona en protesta por la negativa del Tribunal Constitucional a respetar la decisión expresada en las urnas sobre el Estatuto de Cataluña. Esta manifestación con el lema de "Som una nació. Nosaltres decidim" (Somos una nación. Nosotros decidimos) tuvo lugar el 10 de julio de 2010 y se convirtió en un clamor a favor de la independencia de Cataluña.
External links
2010 Catalan autonomy protest 
protest
Wikipedia-logo-v2.svg  Wikipedia
Instance of protest
LocationSpain
Authority control
Wikidata

41° 24′ 00″ N, 2° 09′ 36″ E

Blue pencil.svg

Media in category "2010 Catalan autonomy protest"

The following 88 files are in this category, out of 88 total.