Category:Administrative divisions of Taiwan

Од Wikimedia Commons
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа категорија ќе ја најдете на Category:Subdivisions of Taiwan
Напомена: Оваа категорија треба да стои празна. Сите нејзини содржини треба да се прекатегоризираат.

Оваа ознака треба да се користи во постоечки категории кои би се користеле, иако „вистинската“ категорија е на друго место. Ознакава не треба да се користи во категории со правописно згрешени називи бидејќи шансите дека ќе се користат се прилично мали.

Таквите категории треба да се означат со: {{bad name|Category:правилен назив}}.
similar to Category:Administrative divisions which redirects to → Category:Country subdivisions

Оваа категорија засега не содржи страници или податотеки.