Category:Escudellers 8

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Català: Edifici neoclàssic del carrer Escudellers núm. 8, pintures murals de regust romàntic. Als baixos, el restaurant Grill Room. Flaminio Mezzalama, un torinès afincat a Barcelona, va obrir dos cafès a la ciutat, el 1902. Un d'ells el Petit Torino, al carrer Escudellers, ricament decorat per Ricard Capmany. El local d'Escudellers va passar poc després a mans de la família Bofarull, quan ja havia adquirit el nom de Grill Room. Conserva, amb pocs canvis, el revestiment original de fusta i els vidres emplomats decorats amb flors i elements de color. L'escut amb un brau rampant és el símbol del vermut Torino. A l'interior es conserva l'aparador modernista i diverses peces del mobiliari, llums i altres elements ornamentals.
Icone chateau fort.svg

This is a category about a building indexed in the Catalan heritage register as Bé Cultural d'Interès Local (BCIL) under the reference 08019/558.

Object location 41° 22′ 45.27″ N, 2° 10′ 33.73″ E Kartographer map based on OpenStreetMap. View all coordinates using: OpenStreetMap - Google Maps - Google Earth - Proximityrama info

Subcategories

This category has only the following subcategory.

Media in category "Escudellers 8"

The following 2 files are in this category, out of 2 total.