Category:Georg-August University of Göttingen faculty

Од Wikimedia Commons
Прејди на: содржини, барај

Redirect arrow without text.svg

Оваа категорија ќе ја најдете на Category:Faculty of Georg-August University of Göttingen

Напомена: Оваа категорија треба да стои празна. Сите нејзини содржини треба да се прекатегоризираат.
Оваа ознака треба да се користи во постоечки категории кои би се користеле, иако „вистинската“ категорија е на друго место. Ознакава не треба да се користи во категории со правописно згрешени називи бидејќи шансите дека ќе се користат се прилично мали. Таквите категории треба да се означат со: {{bad name|Category:правилен назив}}.

Оваа категорија моментално не содржи страници или податотеки.