Category:Giuseppe Terragni

Uit Wikimedia Commons
Naar navigatie springen Jump to search
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Van dit bestand is vastgesteld dat er geen bekende auteursrechtaanspraken op rusten, alle aanverwante en naburige rechten daarbij inbegrepen.


Giuseppe Terragni 
Italiaans architect
Wikipedia-logo-v2.svg Wikipedia
Geboortedatum18 april 1904
Meda
Overlijdensdatum19 juli 1943
Como
Land van nationaliteit
Opleiding gevolgd aan
Beroep
Broer of zus
  • Attilio Terragni
Relevant werk
Geautoriseerde terminologie
Blue pencil.svg

Ondercategorieën

Deze categorie bevat de volgende 11 ondercategorieën, van een totaal van 11.

A

C

N

Media in categorie "Giuseppe Terragni"

Deze categorie bevat de volgende 2 bestanden, van in totaal 2.