Category:Gratče Lake

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Македонски: На 6 километри северно од Кочани, на Кочанска Река изградена е акумулацијата Гратче на надморска височина од 465 метри. Акумулацијата има зафатнина од 2160000 м3, а вкупната површина што ја зафаќа е 19 ха.

Media in category "Gratče Lake"

The following 5 files are in this category, out of 5 total.