Category:HQ Pictures by Madboy74

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

A „HQ“ alatt azokat az SVG képeket értem, amik változó vonalvastagsággal készültek, eltérően a „Standard“ sorozatomtól. Ezek a munkák többnyire jó minőségű eredeti alapján készültek, azoktól csak minimálisan térnek el. Az eltérés leginkább a színárnyalatokban értendő, mert megpróbálok egy egységes palettát használni minden kép esetében, hogy a sorozat többi képei ne üssenek el jelentősen egymástól.

Ebben a sorozatban kaptak helyet azok a városcímerek is amik nem rendelkeztek túl jó eredetivel, de igyekeztem azokat korrigálni a magam módján. Megrajzolásukkor a címerleírás lett figyelembe véve, nem volt szempont a forráskép minél pontosabb lemásolása. (idővel minden általam rajzolt magyar vagy magyar vonatkozású városcímer ide fog kerülni)

Figelem! Változtatások gyakran előfordulhatnak, mert a „rendszer“ a kevés anyag hiányában még nem elég kiforrott. Ha valaki nem Wikis munkához használná a képeket, időnként tekintsen rá, hogy nem-e frissült valamelyik.

Kedves felhasználó/látogató! Ha valamelyik képemmel kifogásaid, észrevételeid lennének vagy építő jellegű kritikád van, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Ezt megteheted a vitalapomon, vagy az e-mail címemen is: (madboy74@gmail.com)

Media in category "HQ Pictures by Madboy74"

The following 200 files are in this category, out of 941 total.

(previous page) (next page)(previous page) (next page)