Category:Justus Sustermans

Nga Wikimedia Commons
Jump to navigation Jump to search
Justus Sustermans  (1597–1681) Blue pencil.svg wikidata:Q974195
Justus Sustermans
Emrat alternative Justus Susterman, Justus Sutterman, Justus Suttermans
Përshkrimi Flemish painter, draughtsman, printmaker dhe miniaturist
Data e lindjes/vdekjes 28 shtator 1597 23 prill 1681
Vendi e lindjes/vdekjes Antwerp Firenca
Periudha e punës 1609 - 1681
date QS:P,+1650-00-00T00:00:00Z/7,P580,+1609-00-00T00:00:00Z/9,P582,+1681-00-00T00:00:00Z/9
Vendndodhja e punës Antwerp (1609-1616), Parisi (1616-1619), Firenca (circa 1620 - circa 1681
date QS:P,+1650-00-00T00:00:00Z/7,P1319,+1620-00-00T00:00:00Z/9,P1326,+1681-00-00T00:00:00Z/9,P1480,Q5727902
)
Authority control
creator QS:P170,Q974195

Nënkategoritë

Kjo kategori ka 5 nënkategori, nga gjithsej 5.

Faqet në kategorinë "Justus Sustermans"

Kjo kategori ka 2 faqe nga gjithsej 2.

Media në kategorinë "Justus Sustermans"

Kjo kategori ka 28 skedarë nga gjithsej 28.