Category:Monument to Jaume Ferran, Madrid

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Template:Inline coordinatesms

Català: Aquest monument a Jaume Ferran i Clua (1851–1929) està en el nº 10 del Carrer de la Princesa de Madrid (Espanya), en el districte Centre. És obra dels arquitectes Manuel Herrero Palacios i J. Manuel Bringas i l'escultor Federico Coullaut-Valera, i va ser inaugurat al febrer de 1952.
English: This monument to Jaume Ferran i Clua (1851–1929) is at 10 Calle de la Princesa (street) in Centro district in Madrid (Spain). It's a work by architects Manuel Herrero Palacios and J. Manuel Bringas and sculptor Federico Coullaut-Valera, and it was inaugurated on February 1952. Inclou una nova font de la Aflijidos o Cristino Martos. Includes in its set the new source of the Aflijidos or of Cristino Martos.
Español: Este monumento a Jaume Ferran i Clua (1851–1929) está en el nº 10 de la Calle de la Princesa de Madrid (España), en el distrito de Centro. Es obra de los arquitectos Manuel Herrero Palacios y J. Manuel Bringas y el escultor Federico Coullaut-Valera, y fue inaugurado en febrero de 1952. Incluye en su conjunto la nueva fuente de los Aflijidos o de Cristino Martos.

Media in category "Monument to Jaume Ferran, Madrid"

The following 9 files are in this category, out of 9 total.