Category:Weerribben

Uit Wikimedia Commons
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
English: De Weerribben-Wieden is a national park in the province of Overijssel, the Netherlands.
Nederlands: De Weerribben is een 35 km² groot natuurgebied in Nederland, dat grotendeels in handen is van Staatsbosbeheer.
Nedersaksies: Et Nationaol Park De Weerribben is een 35 km² groot park in Nederlaand, dat grotendiels in hanen is van Staotsbosbeheer. Et nationaole park is op 17 jannewaori 2007 uutbreided mit et gebied De Wieden dat in et zuden d'r van leit en grotendiels in hanen is van Netuurmonementen. Tegere mit park De Wieden vormen ze et Nationaole Park Weerribben-Wieden i.o. dat 100 km² groot is. Tegere bin ze ien van de belangriekste moerasgebieden van Europa. De planning is dat d'r nao twie jaor de definitieve instelling van et park volgt. Dit nationaole park leit in de Overiesselse gemiente Stienwiekerlaand.
Objectlocatie52° 47′ 00″ NB, 5° 57′ 00″ OL Kartographer map based on OpenStreetMap.View all coordinates using: OpenStreetMap - Google Earth - Proximityramainfo Edit coordinates on Wikidata
De Weerribben 
natuurgebied in Nederland
Wikipedia-logo-v2.svg  Wikipedia
Is een natuurgebied,
Natura 2000-gebied
LocatieNederland
Geautoriseerde terminologie
Wikidata

52° 47′ 06″ NB, 5° 56′ 48,98″ OL

Blue pencil.svg
De Weerribben (en); Nationaol Park De Weerribben (nds-nl); De Weerribben (nl) espace naturel néerlandais (fr); natuurgebied in Nederland (nl)

Ondercategorieën

Deze categorie bevat de volgende 8 ondercategorieën, van een totaal van 8.

F

H

K

N

R

W

Media in categorie "Weerribben"

Deze categorie bevat de volgende 181 bestanden, van in totaal 181.