Category talk:L'Empordà, Oda nova a Barcelona

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Veig que s'ha creat Category:L'Empordà, Oda nova a Barcelona quan ja existia Category:A Joan Maragall (Jardinets de Gràcia). Alguna idea sobre quin és millor dels dos? Aviso també al Mafoso. --V.Riullop (talk) 15:44, 2 May 2013 (UTC)

Perdoneu que m'hi fiqui. No ho tinc gaire clar, però de monuments "A Joan Maragall" n'hi ha quatre a Barcelona, pel cap baix, i alguns surten amb aquest nom al catàleg. En aquest cas un altre nom pot ser més orientatiu.--Pere prlpz (talk) 16:20, 2 May 2013 (UTC)
He creat l'Empordà, Oda nova a Barcelona (sense haver vist l'anterior...) segons els que s'indica a ca:Llista de l'art públic de Gràcia ... pel moment he incorporat la info i categories de la primera (A Joan Maragall (Jardinets de Gràcia)) a aquesta nova ... --Mafoso (talk) 16:32, 2 May 2013 (UTC)
Precisament com que "A Joan Maragall" era ambigu, vaig afegir Jardinets de Gràcia per desambiguar-ho. Si l'obra oficialment s'anomena "L'Empordà, Oda nova a Barcelona" no em sembla malament usar aquest nom, però te l'inconvenient que llavors al nom no apareix ni l'homenatjat (Maragall) ni la ubicació (Jardinets de Gràcia). --Jordiferrer (talk) 18:06, 2 May 2013 (UTC)
Amb els criteris que segueixo jo li hauria posat "L'Empordà (Ernest Maragall)" o "L'Empordà (Jardinets de Gràcia)", descartant el subtítol i donant preferència a l'autor més que l'homenatjat, o la localització com alternativa. De totes formes, tots són vàlids. Si no hi ha preferències clares, millor deixem la categoria original movent la nova, sense perjudici que es pugui tornar a reanomenar. Ho trasllado a Category talk:L'Empordà, Oda nova a Barcelona per continuar allà si fa falta i per tenir una referència de la sol·licitud. --V.Riullop (talk) 11:03, 3 May 2013 (UTC)

Previous comments moved from User talk:Jordiferrer. --V.Riullop (talk) 11:04, 3 May 2013 (UTC)

D'acord. Si em feu triar, votaria per "L'Empordà (Jardinets de Gràcia)"--Jordiferrer (talk) 11:11, 3 May 2013 (UTC)