Category talk:Sculptures in the Netherlands

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Commons:Sculpture images without artist name[edit]

Hallo brbbl en Gerardus. Een prima initiatief, het opsporen van missende informatie. Uiteraard steun ik die van harte. Ik heb wel een opmerking over de verwijzing die er hier is over opgenomen en dan met name de gebruikte layout. Die vind ik niet erg gelukkig. Als ik de webpagina open, is vrijwel de gehele eerste bladzijde gewijd aan het thema: ontbrekende informatie over beelden. Verwarrend, want het zou toch over Sculptures in the Netherlands moeten gaan. Ook is niet duidelijk (genoeg) waarnaar "deze lijst (per land)" verwijst, waardoor ook niet duidelijk (genoeg) is, wat er van de lezer verlangd wordt. Tenslotte gaat het zonder aankondiging over op: "Undercategories are: Category:Busts in the Netherlands" etc. zonder dat duidelijk is of dit nog steeds betrekking heeft op de "missing information" sectie of inmiddels toch op "Sculptures in the Netherlands". Mijn voorstel is het geheel te vevangen door:

About missing information: help Wikipedia to improve its information about sculptures
If you upload an image which lacks information about the sculptor's name or the sculpture title or the sculpture date, then please also add the image to this list: Commons:Sculpture images without artist name. Maybe somebody else can provide the missing information!
Over ontbrekende informatie: help Wikipedia met het verbeteren van informatie over beelden
Als u een foto uploadt waarvan de naam van de beeldhouwer, of de titel van het beeld of het ontstaansjaar ontbreekt, voeg de foto dan a.u.b. ook toe aan deze lijst: Commons:Sculpture images without artist name. Misschien kan iemand anders de ontbrekende informatie toevoegen!

Daarna - ter onderscheid - een sectie aanbrengen: "== Undercategories =="

Dit maakt het allemaal wat kleiner en daardoor, hoop ik, wat minder verwarrend. Met vriendelijke groet. Wikifrits (talk) 22:37, 19 January 2009 (UTC)

Het was van meet af aan mijn bedoeling even snel een boodschap te hebben naar een anders ineens wegvallende zoekpagina. De lay-out is net zo primitief als mijn kennis van dit soort zaken. De voorgestelde opzet lijkt mij prima, maar hoe krijg je er wat steunkleuren/kader/o.i.d. bij? Graag de mening van (de) anderen. Groetend, --Gerardus (talk) 08:21, 20 January 2009 (UTC)
Goed idee: ik heb er nu een randje aan toegevoegd. Wikifrits (talk) 20:23, 20 January 2009 (UTC)

Thank you!

Dank je!

Groetend,Gerard.--Gerardus (talk) 08:06, 30 January 2009 (UTC)