Caucasus Campaign

Од Wikimedia Commons
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Maps[уреди]

Military[уреди]

Bergmann Offensive[уреди]

Sarikamis[уреди]

Van[уреди]

Manzikert[уреди]

Kara Killisse[уреди]

Kara Killisse[уреди]

Erzerum[уреди]

Trebizond[уреди]

Bitlis[уреди]

Erzinjan[уреди]

Sardarapat[уреди]

Abaran[уреди]

Karakilisa[уреди]

Baku[уреди]