Christopher Reeve

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Christopher Reeve (25 Shtator, 1952 – 10 Tetor, 2004) ishte një aktor shumë i njohur amerikan, drejtor filmi, producent, skenarist,autor dhe aktivist. Ai arriti me yjet e tij për arritjet e tij veprojnë në mënyrën e tij të veqantë të tij portretizimi mocion-foto e DC libër komik Superhero,Superman.