Commons:Слика на годината/2009/Финалисти

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
POTY barnstar 1 2009.svg
POTY barnstar 1 2009.svg

Четврт годишен конкурс за Слика на годината на Ризницата

(Подготовки· (Преводи· (Разговори· Организациона комисија · (Проблеми / Помош)

Вовед и датуми · Гласање · I рунда: Галерии · II рунда: Финалисти · Резултати · Ponkan cd.png Преземи

čeština · Deutsch · Ελληνικά · English · español · suomi · français · Bahasa Indonesia · italiano · 日本語 · 한국어 · македонски · Bahasa Melayu · polski · русский · 中文(简体)‎ · 中文(繁體)‎ · (help us translate this message:+/−)

Финалното гласање е завршено. Ви благодариме за соработката.

  • Финале : од (UTC) до (UTC). Сега е 2018-06-18 12:21.
  • Со финалното гласање ќе се определи севкупниот победник за Слика на годината на Ризницата. Во финалето кандидирани се само оние што ја поминале I рунда. Финалистот со највеќе (потврдени) гласови ќе биде прогласен за победник. Второпласираниот и третопласираниот ќе добијат посебни пофалници (со значки).
  • Во Финалето може да гласа секој квалификуван корисник, па дури и ако не гласал во I рунда. Проверете дали се квалификувате за гласач тука.
  • Доколку имате прашања и примедби, обратете му се на Комитетот.
Notice Само еден глас по квалификуван корисник. Дозволено е гласање само еднаш, за една единствена слика.
(не како гласањето во I рунда).
■ Галерии на финалисти: Големи - Средни - Мали - Индекс
■ Галерии со финалисти : Големи - Средни - Мали - Индекс