Commons:Byrokratët

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Në gjuhë tjera:Alemannisch | brezhoneg | Deutsch | English | español | français | italiano | 日本語 | 한국어 | norsk bokmål | Nederlands | norsk nynorsk | polski | português | shqip | slovenčina | suomi | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−
Byrokratët janë përdorues të projektit Wikimedia Commons që u japin përdoruesve tjere te drejten e administrimit. Kjo e drejte u jepet atyre që kanë përmbushur kriterie sipas rregulores të paraqitur në faqen Commons:Administratorët.

Po ashtu përdoruesit me këtë titull ju ndihmojnë për zgjidhjen e konflikteve të rastit në mes të përdoruesve dhe administratorëve apo ndonjë problemi rreth mbarëvajtjes së projektit si p.sh votimeve, verifikimeve e çështje tjera të këti niveli.

Përdorues aktiv me titullin byrokrat janë:

Bureaucrats as of April 2018 [+/−]

Number of bureaucrats: 8