Commons:Contacte/Premsa

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:Contact us/Press and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:Contact us/Press and have to be approved by a translation administrator.


Introducció

Problemes
Problemes amb fitxers i pàgines de Commons, i sobre drets d'autor

Reutilització del contingut
Com utilitzar els fitxers en altres llocs, com una publicació o lloc web

Gent
Com contactar amb usuaris individuals de Wikimedia Commons

Donacions
Per demanar informació sobre el procés, com fer donacions i com es gasten els diners

Premsa
Per a personal de premsa que vulgui contactar amb Wikimedia Commons o si teniu una proposta de negoci per a nosaltres


Uns tenen micros, nosaltres tenim coses a dir

Si sou un membre de la premsa que vol contactar la Fundació Wikimedia, el nostre departament de premsa està disponible a l'adreça press@wikimedia.org o per telèfon +1 415-839-6885. També tenim contactes internacionals, alguns dels quals treballen per a diverses organitzacions afiliades i d'altres són editors. La nostra sala de premsa conté més informació, juntament amb materials sobre Wikimedia Commons, Viquipèdia, Fundació Wikimedia i altres projectes relacionats.

Si treballeu per a una organització que està interessada en un partenariat cultural amb Wikimedia Commons, Viquipèdia, la Fundació Wikimedia o un dels seus òrgans afiliats, hi ha una pàgina de divulgació sobre partenariats culturals on podeu proposar-ne de nous o posar-vos en contacte amb voluntaris de divulgació experimentats. Per a les oportunitats o les propostes de desenvolupament de negoci, poseu-vos en contacte a $emailaddress Per a preguntes generals sobre la Fundació Wikimedia o la seva feina, escriviu a answers@wikimedia.org .