Commons:Featured pictures/su

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Gambar petingan[edit]

Cscr-featured.svg

Gambar petingan (Featured pictures) nya éta poto-poto petingan/pinilih karya potografer jeung ilustrator anu kapilih ku masarakat/komunitas Wikimedia Commons boga kualitas anu hadé.

Klik baé ngaran kategori dina ieu kaca pikeun nempo sakur gambar petingan dina éta jejer. Pikeun ngamangpaatkeun gambar-gambar ti Wikimedia Commons, mangga lenyepan tetekon basajan.

Kiwari geus aya 12,164 gambar kitu dina pabetekan Commons,0.023%-na tina sakur gambar (53,322,737). Sakur gambar petingan diasupkeun kana saémbara taunan Gambar Taun Ieu ('Picture of the Year').

Gambar bisa diusulkeun pikeun meunang status petingan ku diasupkeun kana béréndélan calon gambar petingan, nu saterusna bakal dipilih ku masarakat. Anjeun bisa manggihan sakur gambar petingan di Category:Featured pictures on Wikimedia Commons.

Calon-calon dina mangsa nu geus kaliwat bisa ditempo dina béréndélan di dieu. Aya ogé béréndélan kronologisna: 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 and bulan ieu.

Gallery Slideshow bisa nganteurkeun anjeun pikeun ngalanglang Gambar petingan ti sakur proyék Wikimedia dumasar jejer atawa dumasar nagara.

Feed-icon.svg Asupan RSS - Gambar petingan anyar di Wikimedia Commons (tambahkeun ieu tutumbu kana feed reader anjeun)

Picture of the day
Cape Skink Flowers.jpg
A Cape Skink (Trachylepis capensis) pictured on purple aster flowers. Taken near Slangkop lighthouse, South Africa
 

Kategori

Sasatoan[edit]

Astronomi[edit]

Kadaharan jeung inuman[edit]

Sajarah[edit]

Pénoména alam[edit]

Obyék[edit]

Other lifeforms[edit]

Jalma[edit]

Patempatan[edit]

Tutuwuhan[edit]

Lianna ...
» Leaf icon (Noun Project).svg Plants · Arundina graminifolia (5) 1200 vector icon.svg Asparagales · Gazania rigens var. rigens vector icon.svg Asterales

Fungi[edit]

Langlang angkasa[edit]

Olahraga[edit]

Média statik non-potografi[edit]

Lianna ...
» Noun project 216.svg Jieunan komputer · Treasure map - black.svg Peta · Paint palette icon from the Noun Project.svg Others

Animasi[edit]