Commons:Gambar petingan

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:Featured pictures and the translation is 71% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:Featured pictures and have to be approved by a translation administrator.
Outdated translations are marked like this.

Shortcut: COM:FP

Gambar petingan

Cscr-featured.svg

Gambar petingan (Featured pictures) nya éta poto-poto petingan/pinilih karya potografer jeung ilustrator anu kapilih ku masarakat/komunitas Wikimedia Commons boga kualitas anu hadé.

Klik baé ngaran kategori dina ieu kaca pikeun nempo sakur gambar petingan dina éta jejer. Pikeun ngamangpaatkeun gambar-gambar ti Wikimedia Commons, mangga lenyepan tetekon basajan.

Kiwari geus aya 15.859 gambar kitu dina pabetekan Commons, 0,019%-na tina sakur gambar (85.324.868). Sakur gambar petingan diasupkeun kana saémbara taunan Gambar Taun Ieu ('Picture of the Year').

Gambar bisa diusulkeun pikeun meunang status petingan ku diasupkeun kana béréndélan calon gambar petingan, nu saterusna bakal dipilih ku masarakat. Anjeun bisa manggihan sakur gambar petingan di Category:Featured pictures on Wikimedia Commons.

Calon-calon dina mangsa nu geus kaliwat bisa ditempo dina béréndélan di dieu. Aya ogé béréndélan kronologisna: 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 dan bulan ieu.

Gallery Slideshow bisa nganteurkeun anjeun pikeun ngalanglang Gambar petingan ti sakur proyék Wikimedia dumasar jejer atawa dumasar nagara.

Feed-icon.svg Asupan RSS - Gambar petingan anyar di Wikimedia Commons (tambahkeun ieu tutumbu kana feed reader anjeun)

Gambar poé ieu
Street crowd reflecting in the polyhedral mirrors of the station Tokyu Plaza Omotesando, Harajuku, Tokyo, Japan.jpg
Street crowd reflecting in the polyhedral mirrors of Tokyu Plaza Omotesando, Harajuku Station, Tokyo, Japan, a sunny Sunday afternoon. Designed by architect Hiroshi Nakamura.
+/− [su], +/− [en]

Kategori

Sasatoan

Astronomi

Kadaharan jeung inuman

Sajarah

Pénoména alam

Obyék

Other lifeforms

Jalma

Lianna ...
Noun project 288.svg Jalma · User (50358) - The Noun Project.svg Portrait

Patempatan

Tutuwuhan

Lianna ...
» Leaf icon (Noun Project).svg Tutuwuhan · Arundina graminifolia (5) 1200 vector icon.svg Asparagales · Gazania rigens var. rigens vector icon.svg Asterales

Fungi

Langlang angkasa

Olahraga

Média statik non-potografi

Animasi